Logo_udenbg

Hvalpevejledning

Giv din hvalp en god start i familien

Få det glade, nemme og harmoniske hvalpeliv som du har drømt om!

Står du med en ny hundehvalp, men også med en falmet glæde? Måske fordi din hvalp udviser en adfærd, der overskygger den hyggelige og fornøjelige stemning, som du havde drømt om?

Jeg forstår dig virkelig godt! Og dernæst er jeg max klar til at hjælp dig videre, så du snart kan nærme dig det hundeliv, du ønsker.

I en hvalpevejledning går vi i dybden med den hvalpeudfordring, du ønsker at arbejde med. Det foregår på den måde, at jeg besøger dig i dit hjem, hvorefter jeg møder dig og din hvalp, taler ind i den udfordring, du står i og til slut finder det løsningsforslag, som jeg vil anbefale dig at følge, så du kan komme i mål med dit hvalpeprojekt.

En hvalpevejledning kan være hjælpsom ved fx:

Lotte blev tryg ved vores datter.

Lene har været på hjemmebesøg hos os, da vores Westland White Terrier Lotte havde snappet ud efter vores knap 1-årige datter nogle gange og desuden viste generelt usikkerhed overfor børn.

Efter halvanden måneds tid gik det faktisk rigtigt godt med Lotte. Hun har ikke haft nogen episoder med vores datter eller andre for den sags skyld. Vi har prøvet stort set alle de ting Lene anbefalede. Nogle med større succes end andre. Hundelegetøj og foderlabyrint gider hun ikke, men vi involverer hende meget mere end før. Hun går bl.a. tur min. en time om dagen og får lov at være med til stort set alt. På nær når vi spiser.

Vi var jo i bund og grund udmærket klar over, at hun blev lidt forsømt, så selvfølgelig var hun frustreret. Vi havde nok bare brug for et professionelt "spark". Så sum og summarum vi beholder Lotte. Hele familien holder jo af hende. Mht. Lotte er det mit klare indtryk, at hun trives. Så tak for hjælpen!
Caspar Røner, Vejle
Bonny er blevet mere tryg ved mennesker.

Vi har haft Lene ude og hjælpe os med vores hund Bonny, som var meget nervøs for mennesker og generelt en noget nervøs hund.

Tidligere var Bonny meget sky og veg tilbage fra næsten alle, som prøvede at snakke med hende. Det er blevet så meget bedre med Bonny. Den træning, som vi har foretaget, har hjulpet meget, så jo, vi har haft glæde af dit program. Børnebørnene har fx været på besøg, og det gik også bedre end det plejer. De kan nusse hende.

Bonny er nu ikke længere så nervøs, når de løber og hujer.I går kom et ægtepar gående, og vi faldt i snak. Det endte med, at især manden kunne røre hende. Og til træningen sidste gang, skulle en person gå rundt til hundene og røre dem. Det gik det over al forventning.

Vi har også været med færgen til Samsø, og jeg var lidt nervøs for, hvordan hun ville klare trapperne på færgen. Ingen problemer. Trods mange mennesker tog hun trapperne både op og ned. For øvrigt så vi en fjernsynsudsendelse med isbjørne, vist nok fra Odense Zoo. De blev trænet med dutteøvelser, ligesom dem du har lært os at lave med Bonny. Det synes jeg da er meget skægt. Træningen virker jo, på trods af at vi måske ikke får trænet så meget, som vi gerne ville. Vi har fået nogle meget brugbare redskaber som virker, hvis man altså bruger dem.
Birgit Arbo, Bredsten

Vigtig info:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner og hundeadfærdsterapeut: Lene Borggaard Kristiansen

Mail: lene@hundogadfaerd.dk

Sms/tlf: 51 94 01 99.PRISER:

ENETIME: 850 kr.
Inklusiv kørsel!

Hjemmebesøg max 75 minutter.KØRSEL:

Hjemmebesøg: Jeg kører max 80 km fra 7361 Ejstrupholm.

Jeg kører blandt andet i byerne Silkeborg, Horsens, Vejle, Skanderborg, Århus, Ikast og Brande nærområde.BETALING:

Kontant (aftalte penge), bankoverførsel eller Mobilepay.
Faktura modtager du på mail efter mødet.

Bank: Nordea – Reg.: 2380 – Konto: 8975 969 488
Mobilepay: 87 543 – noter dit navn ved indbetalingen.

Indbetalte beløb refunderes ikke.

  

Om Hund og Adfærd:

Min faglige baggrund er en uddannelse som hundetræner samt dyreadfærdsterapeut. Jeg har senere taget overbyggende uddannelser og kurser indenfor hundeadfærd, meditation, telepati, healing og træning.

Mit virke Hund og Adfærd ligger ved 7361 Ejstrupholm i Midtjylland, hvilket er i kort afstand til byerne Silkeborg, Horsens, Vejle, Ikast, Brande, Herning og Skanderborg. Jeg beskæftiger mig med vidt forskellige adfærdsproblemer og mentale- samt følelsesmæssige ubalancer hos hunde. Herudover tilbyder jeg eneundervisning og ugentlige hundehold.