Logo_udenbg

Enetimer

Enetimer - træning og adfærd

Vælger du en enesession, har du mulighed for at arbejde intenst med din hund på et bestemt trænings- eller adfærdsmæssigt problem. Træningen tilrettelægger jeg efter dine ønsker samt din hunds behov.

Visse mindre adfærdsproblemer også klares på en enkelt session. Eksempler på sådanne adfærdsproblemer kan være: hunden hopper op af gæster, hunden stjæler fra bordet, hunden trækker på gåture, indkaldsproblemer, hunden vil ikke have klippet negle/børstes samt lignende. Tungere problemer som eks. aggressiv adfærd, angst, stress, alene hjemme problemer mv. kræver som regel en adfærdsterapisession eller et adfærdsforløb.

Enetimer kan være en god løsning hvis:

Enesessioner foregår i hundens eget hjem.

Poxy lærte at være alene hjemme.

Jeg havde besøg af Lene, da min hund ikke kunne være alene hjemme. Og jeg må sige, at det virkelig har hjulpet med de trænings metoder, som jeg blev givet. Dertil er jeg meget imponeret over, hvilket mål vi har nået!

Min hund Poxy ville fx tidligere nødigt gå ind i soveværelset, hvor han er, når han er alene. Men nu går han frivilligt derind, når jeg er hjemme. Hun reagerer ikke med at ryste mere, når jeg beder hende gå derind. Nu er reaktionen, at hun går derind og hopper op for at ligge sig på sit hvilested.

Førhen, når jeg kom hjem, hylede hun altid af glæde over at se mig, og var altid ekstremt overgearet når jeg kom hjem. Det er hun heller ikke mere.

Syntes kun jeg ser en positiv frem gang, med de ting jeg laver for hende. Og hun nyder virkelig aktiveringen. Vi har været meget glade for din hjælp, og vil klart ringe igen, hvis der skulle opstå et nyt problem med hende, hvilket der selvfølgelig ikke burde! 🙂
Natalie M. Kastrup
Lotte blev tryg ved vores datter.

Lene har været på hjemmebesøg hos os, da vores Westland White Terrier Lotte havde snappet ud efter vores knap 1-årige datter nogle gange og desuden viste generelt usikkerhed overfor børn.

Efter halvanden måneds tid gik det faktisk rigtigt godt med Lotte. Hun har ikke haft nogen episoder med vores datter eller andre for den sags skyld. Vi har prøvet stort set alle de ting Lene anbefalede. Nogle med større succes end andre. Hundelegetøj og foderlabyrint gider hun ikke, men vi involverer hende meget mere end før. Hun går bl.a. tur min. en time om dagen og får lov at være med til stort set alt. På nær når vi spiser.

Vi var jo i bund og grund udmærket klar over, at hun blev lidt forsømt, så selvfølgelig var hun frustreret. Vi havde nok bare brug for et professionelt "spark". Så sum og summarum vi beholder Lotte. Hele familien holder jo af hende. Mht. Lotte er det mit klare indtryk, at hun trives. Så tak for hjælpen!
Caspar Røner, Vejle
Bonny er blevet mere tryg ved mennesker.

Vi har haft Lene ude og hjælpe os med vores hund Bonny, som var meget nervøs for mennesker og generelt en noget nervøs hund.

Tidligere var Bonny meget sky og veg tilbage fra næsten alle, som prøvede at snakke med hende. Det er blevet så meget bedre med Bonny. Den træning, som vi har foretaget, har hjulpet meget, så jo, vi har haft glæde af dit program. Børnebørnene har fx været på besøg, og det gik også bedre end det plejer. De kan nusse hende.

Bonny er nu ikke længere så nervøs, når de løber og hujer.I går kom et ægtepar gående, og vi faldt i snak. Det endte med, at især manden kunne røre hende. Og til træningen sidste gang, skulle en person gå rundt til hundene og røre dem. Det gik det over al forventning.

Vi har også været med færgen til Samsø, og jeg var lidt nervøs for, hvordan hun ville klare trapperne på færgen. Ingen problemer. Trods mange mennesker tog hun trapperne både op og ned. For øvrigt så vi en fjernsynsudsendelse med isbjørne, vist nok fra Odense Zoo. De blev trænet med dutteøvelser, ligesom dem du har lært os at lave med Bonny. Det synes jeg da er meget skægt. Træningen virker jo, på trods af at vi måske ikke får trænet så meget, som vi gerne ville. Vi har fået nogle meget brugbare redskaber som virker, hvis man altså bruger dem.
Birgit Arbo, Bredsten

Vigtig info:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner og hundeadfærdsterapeut: Lene Borggaard Kristiansen

Mail: lene@hundogadfaerd.dk

Sms/tlf: 51 94 01 99.PRISER:

ENETIME: 950 kr.
Inklusiv kørsel!

Hjemmebesøg max 75 minutter.KØRSEL:

Hjemmebesøg: Jeg kører max 80 km fra 7361 Ejstrupholm.

Jeg kører blandt andet i byerne Silkeborg, Horsens, Vejle, Skanderborg, Århus, Ikast og Brande nærområde.BETALING:

Kontant (aftalte penge), bankoverførsel eller Mobilepay.
Faktura modtager du på mail efter mødet.

Bank: Nordea – Reg.: 2380 – Konto: 8975 969 488
Mobilepay: 87 543 – noter dit navn ved indbetalingen.

Indbetalte beløb refunderes ikke.

  

Om Hund og Adfærd:

Min faglige baggrund er en uddannelse som hundetræner samt dyreadfærdsterapeut. Jeg har senere taget overbyggende uddannelser og kurser indenfor hundeadfærd, meditation, telepati, healing og træning.

Mit virke Hund og Adfærd ligger ved 7361 Ejstrupholm i Midtjylland, hvilket er i kort afstand til byerne Silkeborg, Horsens, Vejle, Ikast, Brande, Herning og Skanderborg. Jeg beskæftiger mig med vidt forskellige adfærdsproblemer og mentale- samt følelsesmæssige ubalancer hos hunde. Herudover tilbyder jeg eneundervisning og ugentlige hundehold.