Logo_udenbg

Adfærdsterapi

Adfærdsterapi hos Hund & Adfærd

Har du udfordringer med din hunds adfærd? Jeg er klar til at hjælpe dig!

Viser din hund stresset adfærd? Gør den meget? Er den bange for noget? Har den svært ved at være alene hjemme?

Når jeg skal hjælpe dig med at nå frem til et roligt og glædesfyldt hundeliv, møder jeg din hund og jer, som lever sammen med hunden. I dette møde hører jeg mere om hundens hverdag, liv og din/jeres tilgang til hunden. Dette møde kalder jeg en adfærdsterapisession.

Ved en adfærdsterapisession kommer jeg typisk hjem til dig. Vi arbejder under mødet med en adfærdsmæssig udfordring, som gennem diverse tiltag og træning kan ændres over en tidsperiode. Ofte er der tale om en kombination af praktisk træning, diverse tiltag i jeres hverdag samt en ændring i den måde, du plejer at håndtere din hund på i bestemte situationer.

Jeg arbejder ud fra devisen at sætte ind med mindst muligt, men med så meget som nødvendigt. Jeg giver aldrig garantier, men kommer gerne med et ærligt bud på en prognose.

Det kan adfærdsterapi bl.a. hjælpe med ...

Sådan foregår en adfærdsterapisession

  1. Adfærdsterapi sessionen: Efter en skriftlig/telefonisk dialog kan vi, såfremt du ønsker det, aftale at mødes til en terapisession hjemme hos dig. Vi taler her dybdegående om de udfordringer, du har med din hund.

  2. Plan og proces: Jeg laver i samarbejde med dig en skræddersyet løsningsplan med forslag til tiltag, som skal hjælpe dig med at opnå dit mål. Jeg viser dig/jer også den praktiske træning, så du efterfølgende er rustet til at hjælpe din hund selvstændigt. Planen får du i en skriftlig oversigt.

  3. Opfølgning: Efter 2-4 uger snakker vi skriftligt  sammen igen om, hvordan det er gået, og om der er behov for andre tiltag og justeringer.
    Du kan også vælge et opfølgningsmøde, hvor jeg besøger jer igen og vi arbejder videre med de mål, du arbejder med.
Bekka fandt roen og lærte at hilse afslappet på vores gæster.

I foråret besøgte Lene os, da vores hund Bekka virkede urolig hjemme, sprang voldsomt op af alle gæster og ville ikke med på gåture overhovedet.

Efter et forløb med tre møder, er det vores oplevelse, at det er gået rigtig godt med Bekka. Den første uge siden du var her sidst, var hun ude og gå en tur hver dag, og efterfølgende har hun været på 2 ture dagligt. Forrige weekend hvor vi var på Sjælland, sprang hun selv ind i bilen, da vi skulle afsted (før ville Bekka heller ikke med ud at køre). Annegrethe havde forberedt de mennesker, som vi skulle møde, på hvordan de skulle reagere, hvis Bekka sprang op, og da de gjorde dette, stoppede hun med at springe op med det samme.

Bekka er også blevet roligere i dagligdagen. Det har været en virkelig stor hjælp, og det har været godt at få nogle værktøjer at arbejde med.
Annnegrethe og Lars Nielsen, Sønder Omme
Bailey lærte at være rolig ved mødet med mennesker på gåture.

Bailey overreagerede og sprang ud i linen, når fremmede mennesker skulle passere hende på gåture. Til stor frustration for Baileys ejere. En måneds tid efter hjemmebesøget melder Baileys ejere:

"Vi har trænet en masse med Bailey efter dit besøg, og det går bedre og bedre. Bailey er blevet mere rolig, og vi har kunnet skabe kontakt til hende uden besvær, når der har været mennesker, som har passeret os på gåture. 

Der er helt sikkert sket forbedringer, siden du besøgte os første gang, og vi oplever en gladere og roligere Bailey. Vi takker dig atter for dine gode råd til Bailey og os."
Karina og Lars Poulsen, Grindsted
Bodil gøede dag og nat – men lærte at være mere stille.

Tilbagemelding efter besøg af hundeterapeuten Lene:

"Jo, det går faktisk fint med Bodil. Vi har ro på næsten hver nat. Om dagen er det også gået bedre, da hun gør mindre end før.

Vi var glade for dit besøg og synes, det har givet os nyt mod på en hverdag, med et udfordrende familiemedlem, som vi naturligvis holder meget af, og som vi var ved at køre træt i af ren og skær afmagt."
Birte og Per - og gravhunden Bodil, Hedensted
Basils grundtræning kom på plads:

Min familie og jeg har haft Lene på hjemmebesøg, da vi havde behov for nogle redskaber til træningen af vores Cocker Spaniel hvalp Basil.

Vi har været meget tilfredse med Lenes råd og vejledning og føler virkelig, at vi har kunnet bruge det til noget i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale at få Lene på hjemmebesøg.
Kent Skovsager, Silkeborg
Hjemmebesøg hos hund og ejer

Priser og tilmelding:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner og hundeadfærdsterapeut: Lene Borggaard Kristiansen

Mail: lene@hundogadfaerd.dk

Sms/tlf: 51 94 01 99.PRISER:

ADFÆRDSTERAPI-SESSION1850 kr. 
Inklusiv kørsel!
Hjemmebesøg hos dig – max 2,5 t.

ADFÆRDSPAKKE2600 kr. 
Inklusiv kørsel!
Hjemmebesøg max 2,5 t. opfølgende enetime (2 besøg i alt).

Sessioner og adfærdspakker inkluderer en skriftligt oversigt over tiltagene.KØRSEL:

Hjemmebesøg: Jeg kører max 80 km fra 7361 Ejstrupholm.

Jeg kører blandt andet i byerne Silkeborg, Horsens, Vejle, Skanderborg, Århus, Ikast og Brande nærområde.BETALING:

Kontant (aftalte penge), bankoverførsel eller Mobilepay.
Faktura modtager du på mail efter mødet.

Bank: Nordea – Reg.: 2380 – Konto: 8975 969 488
Mobilepay: 87 543 – noter dit navn ved indbetalingen.

Indbetalte beløb refunderes ikke.

  

Adfærdskonsultation med hund og dennes menneske

Om Hund og Adfærd:

Min faglige baggrund er en uddannelse som hundetræner samt dyreadfærdsterapeut. Jeg har senere taget overbyggende uddannelser og kurser indenfor hundeadfærd, meditation, telepati, healing og træning.

Mit virke Hund og Adfærd ligger ved 7361 Ejstrupholm i Midtjylland, hvilket er i kort afstand til byerne Silkeborg, Horsens, Vejle, Ikast, Brande, Herning og Skanderborg. Jeg beskæftiger mig med vidt forskellige adfærdsproblemer og mentale- samt følelsesmæssige ubalancer hos hunde. Herudover tilbyder jeg eneundervisning og ugentlige hundehold.