Holdtræning

Hundetræning v 8740 Brædstrup og 8600 Silkeborg

Online tilmelding: Send kontaktformular under “Kontakt”.
Ellers: Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf. 5194 0199

TRÆNINGSPLADS MED INDEFACILITETER!

Holdstart onsdag i november – Brædstrup:

FORTSÆTTERHOLD kl. 20.05-21.00 start 13/11 – 3 PLADSER!

Hop ind tilbud: Start 20/11 og betal fra den dato du kan deltage.
Åbent for unghunde samt voksne hunde på let-øvet eller øvet niveau.
På dette hold træner vi videre på basisøvelser (fx kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald mv.). Du vil også blive introduceret til lidt mere udfordrende og sjove nye øvelser.
Jeg tager i undervisningen hensyn til hver enkelt kursists træningsniveau, og tilsigter at tilrettelægge træningen så både let-øvede og øvede får udbytte af det. Hundene er i line under træningen.
Afholder vi fri leg, deler vi hundene op efter alder, størrelse og behov.
6 gange: 540 kr. (+ 90 kr. kontant for leje af bane og hal til gårdejeren).
Prisen reduceres hvis du starter senere.

TRÆNING FOR DE MORGENFRISKE kl. 8.30-9.45 – 1 PLADS!

Start 6/11 – Hop ind tilbud: Betal fra den dato, du kan deltage.
Åbent for hvalpe samt voksne hunde begyndere samt øvede.
Jeg tager i undervisningen hensyn til hver enkelt kursists træningsniveau, og tilsigter at tilrettelægge træningen så både begyndere og øvede får udbytte af det. Hundene er i line under træningen – i legepausen deler vi hundene op efter alder, størrelse og behov.
Begyndere: Træner basisøvelser som fx kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald m.m.
Let øvede samt øvede: Træner videre på basisøvelserne og bliver også introduceret til lidt mere udfordrende og sjove nye øvelser.
Kom og få nogle lærerige og HYGGELIGE formiddage sammen med os.
6 gange af 1,15 time: 720 kr. (+ 90 kr. kontant for leje af bane + hal til gårdejeren). Prisen reduceres hvis du starter senere.

BASISHOLD kl. 19.00-19.55 – FYLDT!

Start 13/11: Åbent for hvalpe samt voksne hunde på begynderniveau.
På dette hold træner vi øvelser som eksempelvis kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald samt andre lignende grundlæggende øvelser. Vi afholder midtvejs i timen en legepause, hvor vi har mulighed for at dele hundene op efter alder, størrelse og behov.
6 gange: 540 kr. (+ 90 kr. kontant for leje af bane og hal til gårdejeren).

Holdstart februar 2019 – Silkeborg

CITYDOG i SILKEBORG kl. 17.20 – 18.15
– Lær din hund at færdes i bymiljøet

Vil du gerne lære din hund at forholde sig roligt og trygt til mange mennesker, butiksdøre som åbner af sig selv, gadelarm, busser, cykler, vejarbejde og alle de forstyrrelser, som byen byder på? Så kom og vær med på dette hold!
Forudsætninger: Du skal som minimum have deltaget på et basishold eller hvalpehold hos mig eller noget tilsvarende andensteds. Dette hold er åbent for hunde i alle aldre på mindst et let-øvet niveau.
Hvad træner vi: Miljøtræning på gågaden, ved store veje, foran store butikker og lignende. Din hund kan gennem træningen lære at forholde sig roligt til omgivelserne og vælge mere fra på trods af alle de fristelser, som omgiver jer. Vi vil også lave få motoriske/kropskontrol øvelser samt balanceøvelser med de ting i gademiljøet, som vi møder. Andre øvelser som vi kommer omkring: Lære at vente ved hundekrogen, forholde sig roligt på jorden mens du sidder på en bænk, gå pænt i line, ikke hoppe op af mennesker, sit, dæk, kontakttræning og muligvis andre basisøvelser. Vi mødes måske en af gangene i en skov omkring eller lige udenfor Silkeborg.
Vi vil mødes i eller lige omkring Silkeborg By. Konkret mødested kommer senere.
Obs: Holdet er ikke for hunde, som gør, knurrer eller springer ud efter andre hunde/mennesker. Ej heller ikke for hunde, som flygter/gemmer sig af frygt. Disse hunde har brug for adfærdsterapi: Se under “adfærdsterapi”.
5 gange: 450 kr.

For alle hold hos Hund og Adfærd gælder i øvrigt:

  • Små hold på max 6-8 kursister på holdet. Mere tid til individuel træning og vejleding!
  • Til basis- hvalpetræningen vil der i løbet af lektionen være mulighed for fri leg mellem hundene.
    Hundene kan deles op i grupper efter alder, størrelse og behov.

Om holdtræningen:

Under holdtræningen arbejder vi på at styrke samarbejdet mellem dig og din hund. Du vil lære nogle forskellige almene træningsøvelser, som er en rigtig god inspiration til mental aktivering af enhver hund i dagligdagen. Samtidig kan øvelserne give din hund nogle gode basiskompetencer i dens hverdag som familiehund. Positiv hundetræning kan langt henne ad vejen være med til at forebygge adfærdsproblemer, da du gennem træningen opfylder hundens basale behov for aktivering, samtidig med at du opbygger et godt samarbejde med den. Når du går på et hold, kan du også styrke din hunds socialisering ift. artsfæller, hvilket er vigtigt for enhver hund.

Hovedformålet er altså på et hold at styrke samarbejdet med din hund samt opfylde dens behov for aktivering mentalt og socialt. Har hunden deciderede adfærdsproblemer, er der mulighed for at arbejde med disse gennem et hjemmebesøg eller evt. enetimer. Alvorlige adfærdsproblemer kan derfor ikke løses alene ved holdtræningen alene, da det kræver en mere dybdegående undersøgelse og behandling.

Jeg tilbyder løbende hold med forskellig træning fra almindelig lydighed, hvalpetræning til klikkertræning, rally-lydighed, tricks, temahold m.m.

VIGTIG INFO:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner og hundeadfærdsterapeut: Lene Borggaard Kristiansen
Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf: 51 94 01 99.

TRÆNINGSPLADS:
Hallevej 1, Grædstrup, 8740 Brædstrup
7 km. vest for Brædstrup, 24 km. syd for Silkeborg, 24 km. nord-vest for Horsens, 14 km. fra Them.
Klik her for Krakkort.

VACCINATION: Hunden skal have en basis vaccination for at gå til hundetræning.

UDVIDET ANSVARSFORSIKRING: hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring inden træningsstart. Denne forsikring dækker skader påført af hunden overfor en ikkesagesløs person som en træner ifm. træningen. Dette dækker den almindelige ansvarsforsikring normaltvis ikke. Jeg noterer første gang, om du selv har undersøgt, hvorvidt din forsikring dækker sådanne skader.

BETALING: Betalingsfristen vil være før træningsstart.

HUNDERACER: Alle lovlige racer er velkomne til at deltage i holdtræningen.

Billeder af træningsstedet ved Brædstrup:

Træningsplads ved Brædstrup – udeareal
Træningsplads ved Brædstrup – hallen

Referencer fra tidligere kunder:

”Jeg har flere gange deltaget i hundetræning hos Lene med mine to tæver, som ikke bryder sig om andre hunde. Lenes tilgang til at takle mit problem, har været super god, og begge hunde voksede med opgaven. Jeg har nu meget lettere ved at have dem med i byen, og jeg har fået nogle gode og alsidige redskaber til at aktivere mine hunde i dagligdagen på.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre at deltage i holdtræning hos Lene samt rådføre sig med hende, når adfærden driller”.
Karina Hartmann – Aut. Veterinærsygeplejerske

“Lene er utrolig velforberedt og grundig, når hun underviser. Hendes hold er små og hun evner at se- og give kyndig sparring til alle. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger”.
Ditte Maria Nors Jensen, Hammel