Holdtræning

Hundetræning v 8740 Brædstrup

Online tilmelding: Send kontaktformular under “Kontakt”.
Ellers: Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf. 5194 0199

TRÆNINGSPLADS MED INDEFACILITETER!

Holdstart onsdag i januar 2020 – Brædstrup:

TRÆNING FOR DE MORGENFRISKE kl. 8.30-9.45 – 3 ledige pladser!
Start 12. februar.

Åbent for HVALPE samt VOKSNE hunde begyndere og øvede.
Jeg tager i undervisningen hensyn til hver enkelt kursists træningsniveau, så både begyndere og øvede får udbytte af det. Hundene er i line under træningen – i legepausen deler vi hundene op efter alder, størrelse og behov.
Begyndere: Træner basisøvelser som fx kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald m.m. Let øvede samt øvede: Træner videre på basisøvelserne og bliver også introduceret til lidt mere udfordrende og sjove nye øvelser fx: ikke hoppe op, passere andre hunde m.m.
Jeg planlægger i forløbet 1-2 ture til by eller skov.
Kom og få nogle lærerige og HYGGELIGE formiddage sammen med os.
7 gange af 1,15 time: 830 kr. (+ 105 kr. kontant for leje af bane/hal til gårdejeren).
Priserne er engangsbeløb.

AFTENHOLD kl. 19.30-20.30 – Fyldt!
Start 15. januar.

Åbent for hvalpe samt voksne hunde på begynder eller letøvet/øvet niveau.
På dette hold træner vi øvelser som eksempelvis kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald samt andre lignende grundlæggende øvelser. Vi afholder midtvejs i timen en legepause, hvor vi har mulighed for at dele hundene op efter alder, størrelse og behov.
Er du på letøvet eller øvet niveau, laver du en del af timen en træning, der passer til dit træningsniveau. Det er dels en videreudvikling af basisøvelserne, samt kan der forekomme andre/nye typer af øvelser.
Jeg planlægger i forløbet 1-2 ture til by eller skov.
10 gange: 950 kr. (+ 150 kr. kontant for leje af bane/hal til gårdejeren).
Priserne er engangsbeløb.

For alle hold hos Hund og Adfærd gælder i øvrigt:

  • Små hold på max 6-8 kursister på holdet. Mere tid til individuel træning og vejleding!
  • Til basis- hvalpetræningen vil der i løbet af lektionen være mulighed for fri leg mellem hundene.
    Hundene kan deles op i grupper efter alder, størrelse og behov.

Om holdtræningen:

Under holdtræningen arbejder vi på at styrke samarbejdet mellem dig og din hund. Du vil lære nogle forskellige almene træningsøvelser, som er en rigtig god inspiration til mental aktivering af enhver hund i dagligdagen. Samtidig kan øvelserne give din hund nogle gode basiskompetencer i dens hverdag som familiehund. Positiv hundetræning kan langt henne ad vejen være med til at forebygge adfærdsproblemer, da du gennem træningen opfylder hundens basale behov for aktivering, samtidig med at du opbygger et godt samarbejde med den. Når du går på et hold, kan du også styrke din hunds socialisering ift. artsfæller, hvilket er vigtigt for enhver hund.

Hovedformålet er altså på et hold at styrke samarbejdet med din hund samt opfylde dens behov for aktivering mentalt og socialt. Har hunden deciderede adfærdsproblemer, er der mulighed for at arbejde med disse gennem et hjemmebesøg eller evt. enetimer. Alvorlige adfærdsproblemer kan derfor ikke løses alene ved holdtræningen alene, da det kræver en mere dybdegående undersøgelse og behandling.

Jeg tilbyder løbende hold med forskellig træning fra almindelig lydighed, hvalpetræning til klikkertræning, rally-lydighed, tricks, temahold m.m.

VIGTIG INFO:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner og hundeadfærdsterapeut: Lene Borggaard Kristiansen
Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf: 51 94 01 99.

TRÆNINGSPLADS:
Hallevej 1, Grædstrup, 8740 Brædstrup
7 km. vest for Brædstrup, 24 km. syd for Silkeborg, 24 km. nord-vest for Horsens, 14 km. fra Them.
Klik her for Krakkort.

VACCINATION: Hunden skal have en basis vaccination for at gå til hundetræning.

UDVIDET ANSVARSFORSIKRING: hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring inden træningsstart. Denne forsikring dækker skader påført af hunden overfor en ikkesagesløs person som en træner ifm. træningen. Dette dækker den almindelige ansvarsforsikring normaltvis ikke. Jeg noterer første gang, om du selv har undersøgt, hvorvidt din forsikring dækker sådanne skader.

BETALING: Betalingsfristen vil være før træningsstart.

HUNDERACER: Alle lovlige racer er velkomne til at deltage i holdtræningen.

Billeder af træningsstedet ved Brædstrup:

Træningsplads ved Brædstrup – udeareal
Træningsplads ved Brædstrup – hallen

Referencer fra tidligere kunder:

”Jeg har flere gange deltaget i hundetræning hos Lene med mine to tæver, som ikke bryder sig om andre hunde. Lenes tilgang til at takle mit problem, har været super god, og begge hunde voksede med opgaven. Jeg har nu meget lettere ved at have dem med i byen, og jeg har fået nogle gode og alsidige redskaber til at aktivere mine hunde i dagligdagen på.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre at deltage i holdtræning hos Lene samt rådføre sig med hende, når adfærden driller”.
Karina Hartmann – Aut. Veterinærsygeplejerske

“Lene er utrolig velforberedt og grundig, når hun underviser. Hendes hold er små og hun evner at se- og give kyndig sparring til alle. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger”.
Ditte Maria Nors Jensen, Hammel