Holdtræning

Hundehold ved 8654 Bryrup 2023

Online tilmelding: Send kontaktformular under “Kontakt”.
Ellers: Mail: lene@hundogadfaerd.dk / tlf. 5194 0199

Holdstart onsdag d. 27/9 2023 ved 8654 Bryrup:

S.I.T-hundehold: kl. 9.45

SAMVÆR, INDRE RO OG TRÆNING

LEDIG PLADSER! 5 onsdage af 75 minutter: 875 kr. Inklusiv alt!

Du er velkommen uanset din hunds alder. Niveauet er begynder til øvet, og jeg møder jer, der hvor I er.
Vi er på en dejlig naturplads med græs, træer og buske.

🐶S for SAMVÆR: Holdet er et fællesskab med socialisering, hygge og sparring mellem familiehundeentusiaster.

🐶I for INDRE RO: Vi starter med hver gang at styrke din indre ro gennem en fællesmeditation og få åndedrætsøvelser. Jo mere ro hos dig – jo mere ro hos din hund.

🐶T for TRÆNING: Vi arbejder på din hunds grundfærdigheder og bygger videre herpå. Det er alt fra kontakt, hjemkald, gå i løs line, blive/vente, modstå en fristelse, passere en anden hund, for-sjov-øvelser mv.

Holdet har en holistisk tilgang, da vi ikke kun har fokus på træningsdelen men bla. også runder betydningen af ejerens nærvær, hundens følelsesmæssige tilstand samt andre betydningsfulde vinkler i hundens liv.

INDHOLD:
– OPLÆG OG RO: Jeg taler før træningen om et hund-ejer relevant TEMA. Det kan være indlæring, socialisering, signaler, intuitiv kontakt, aktivering, hunden som familiemedlem og lignende. Dette foregår de første 30 minutter med hundeejerne alene, mens hundene venter i bilen.
Vi har også en kort fællesmeditation hver gang: Dette kan hjælpe dig med at komme mere tilstede i nuet og være mere nærværende sammen med din hund. Jeg supplerer evt. ind imellem med et par simple Qi gong øvelser, som understøtter din indre ro.
– PRAKTISK TRÆNING af øvelser som kan være: Grundøvelser, kontakt, indkald, lineføringsøvelser, blive, samarbejde på afstand, tricks, socialiseringsøvelser mv.
– SOCIALISERING: Socialisering omhandler både fysiske møder med andre hunde samt socialisering i line på afstand.
Forløbet kan indeholde bytur til Brædstrup eller Bryrup.

Vi mødes 9 onsdage i træk. Dog ikke uge 42. Skulle jeg mod forventning blive nødt til at flytte en af gangene midt i forløbet, vil det blive til en onsdag i enden af forløbet. Start kan blive udsat 1-3 uger, hvis ikke vi er oppe på minimum 6 deltagere. Tilmeldingen som er endelig ved indbetaling er bindende.

Foregår ved 8654 Bryrup.

5 onsdage af 75 minutter: 875 kr. Inklusiv alt.

For alle hold hos Hund og Adfærd gælder i øvrigt:

  • Små hold på max 6-8 kursister på holdet.
    Mere tid til individuel træning og vejleding!
  • Jeg har ind imellem et hunde relevant tema midt i undervisningen. Eksempler kan være relationen mellem hund og ejer, aktivering, socialisering, hvalperelaterede temaer mv.

Om hundeholdene:

Mine hold har fokus på familiehundens trivsel og samarbejdsevner. En familiehund er i min verden et medlem af familien, om husstanden består af én eller flere voksne. Og vores 4-benede venner skal have et værdifuldt hundeliv med kærlighed, sjov og mentale udfordringer i hverdagen. Jeg brænder for at få hunden til at fungere i den enkelte families liv på en respektfuld og ligeværdig måde. En måde hvor hunden får så meget frihed som muligt, og hvor rammerne sættes på en blid, venlig og tydelig måde.

Under holdtræningen arbejder vi på at styrke samarbejdet og opbygge den gode relation mellem dig og din hund. Du vil lære nogle forskellige almene træningsøvelser, som er en rigtig god inspiration til mental aktivering af enhver hund i dagligdagen. Samtidig kan øvelserne give din hund nogle gode basiskompetencer i dens hverdag som familiehund. Positiv hundetræning kan langt henne ad vejen være med til at forebygge adfærdsproblemer, da du gennem træningen opfylder hundens basale behov for aktivering, samtidig med at du opbygger et godt samarbejde med den. Når du går på et hold, kan du også styrke din hunds socialisering ift. artsfæller, hvilket er vigtigt for enhver hund.

Hovedformålet er altså på et hold at styrke samarbejdet med din hund samt opfylde dens behov for aktivering mentalt og socialt. Har hunden deciderede adfærdsproblemer, er der mulighed for at arbejde med disse gennem et hjemmebesøg eller evt. enetimer. Alvorlige adfærdsproblemer kan derfor ikke løses alene ved holdtræningen alene, da det kræver en mere dybdegående tilgang.

VIGTIG INFO:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner og hundeadfærdsterapeut: Lene Borggaard Kristiansen
Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller sms/tlf: 51 94 01 99.

UDENDØRS HUNDEHOLD PÅ VINDINGVEJ:
Vindingvej 17, 8654 Bryrup.

INDENDØRS HUNDEHOLD PÅ HOVEDGADEN:
Hovedgaden 68, 8654 Bryrup.

Holdene ved Bryrup ligger cirka:
10 km. NV for Brædstrup, 20 km. syd for Silkeborg, 20 km. vest for Ry, 30 km. NV for Horsens, 8 km. syd for Them, 25 km. vest for Skanderborg.

FORSIKRINGER:
Udvidet ansvarsforsikring: hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring inden træningsstart. Denne forsikring dækker skader påført af hunden overfor en ikkesagesløs person som en træner ifm. træningen. Dette dækker den almindelige ansvarsforsikring normaltvis ikke. Jeg informerer dig via mail om denne forsikring. Hører jeg ikke andet fra dig om det, noterer jeg, at du er dækket ind.
Fritids/ulykkesforsikring: Da jeg ikke hæfter for utilsigtede skader på deltagere og tilhørere på holdet, skal du selv være dækket af en fritids/ulykkesforsikring, når du kommer til et hundehold.

VACCINATION: Hunden skal have en basis vaccination for at gå til hundetræning.

BETALING:
Bank: Nordea – Reg.: 2380 – Konto: 8975 969 488
Du betaler med det samme, når du bliver anmodet herom i en mail.
Noter tilmeldtes navn ved indbetalingen. Indbetalte beløb refunderes ikke med mindre jeg mod forventning aflyser et kursusforløb.

HUNDERACER: Alle lovlige racer er velkomne til at deltage i holdtræningen.

Billeder fra Vindingvej 17, 8654 Bryrup:

Samling før træningen på formiddagsholdet

Billede fra Hovedgaden 68, 8654 Bryrup:

Hvad siger kunderne:

“Vi har gået til træning ved Lene nu siden i sommers med vores labrador på nu 1 1/2 år. Der er meget fokus på træning som styrker kontakt mellem hund og ejer, samt generelt ro. Vi kan mærke tydelig forskel, han er blevet meget bedre til at vælge noget fra, og komme til os – i rigtig mange situationer.
Vi har trænet nogle steder før, hvor der ofte skete det, at der ikke var styr på hunden, så de ofte stak af hen til de andre hunde, så der var knurren og gøen ofte. Dette sker ikke her, og det er så fedt. Der er virkelig styr på tingene.
Vi har en hund som kan lidt af hvert, men bliver stadig udfordret til træningerne, men også i træningen af at man ikke behøver hilse på andre hunde, og stadig skal have fokus. Super fedt”!
Hilsen Melanie Madsen

“Vi kan give de varmeste anbefalinger for træning hos Hund og Adfærd ved Lene. Vi har fulgt 2 kurser med vores nu 1 1/2 årige Cocker spaniel, og vi har en fantastisk kontakt til og glæde af vores hund, som helt klart skyldes, at vi har været på hundeholdet med ham. Hos Lene er det altid små hold (vi har været Max 6 hunde på holdet) så der er altid god tid til at træne og spørge i undervisningen.
Lene er nærværende, hun observerer mange ting i samspillet mellem hund og ejer og kommer med gode råd og vejledning, som vi har haft rigtig meget glæde af. Vores hund, Ludvig, er altid glad for at komme til træning. Han får hilst på andre hunde under kontrollerede forhold, hvor Lene bruger sin viden og unikke evner som “hundemenneske” til at sætte hundene sammen, så det bliver en god oplevelse for hundene og os.
Vi skal til træning hos Lene igen, da det giver os så meget glæde i vores liv med Ludvig”.
De bedste anbefalinger fra Mette Tonnisen

”Jeg har flere gange deltaget i hundetræning hos Lene med mine to tæver, som ikke bryder sig om andre hunde. Lenes tilgang til at takle mit problem, har været super god, og begge hunde voksede med opgaven. Jeg har nu meget lettere ved at have dem med i byen, og jeg har fået nogle gode og alsidige redskaber til at aktivere mine hunde i dagligdagen på.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre at deltage i holdtræning hos Lene samt rådføre sig med hende, når adfærden driller”.
Karina Hartmann – Aut. Veterinærsygeplejerske

“Lene er utrolig velforberedt og grundig, når hun underviser. Hendes hold er små og hun evner at se- og give kyndig sparring til alle. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger”.
Ditte Maria Nors Jensen, Hammel