Holdtræning

Hundehold v 8654 Bryrup

Online tilmelding: Send kontaktformular under “Kontakt”.
Ellers: Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller sms: 5194 0199

Holdstart onsdag 26/1 2022 – Bryrup:

FAMILIEHUNDEN 1: hvalpe/Basis
kl. 18.40 – 19.40

For HVALPE fra 2-10 mdr.
På dette hold har vi fokus på grundfærdigheder, socialisering og samarbejde. Grundlæggende øvelser er fx kontakt, sidde, lægge, løs lineføring, indkald mv. Andre typer af øvelser kan også være en del af programmet. Skov/bytur kan forekomme i forløbet.
Vi afholder i løbet af timen et frikvarter, hvor hundene har mulighed for at LEGE eller gå en lille, kort snusetur alene eller sammen med en anden hund. Ved leg deler vi hundene op efter alder, størrelse og behov. Jeg taler evt. også ind imellem om et hund/ejerrelevant TEMA i løbet af timen.
9 onsdage. PRIS: 990 kr.
(+ 135 kr. betales til gårdejer Lars 1. mødegang – i alt for leje af halfaciliteter til gårdejeren).

FAMILIEHUNDEN 1-2: basis+Videre
kl. 19.50 – 20.50

For UNGHUNDE fra 8 mdr. + VOKSNE HUNDE på basis eller let-øvet niveau.
Dette hold træner basale øvelser som kontakt, sidde/lægge, blive, løs- samt tæt lineføring, indkald mv. på det stadig I er nået til. For de som er klar, udvider vi øvelserne, så alle bliver udfordret.
Vi arbejder også sommetider med nye sjove træningsøvelser. Andre typer af øvelser kan fx være tricks, balance eller rally-inspirerede øvelser. Skov/bytur kan forekomme i forløbet.
Vi afholder i løbet af timen et frikvarter, hvor hundene har mulighed for at LEGE eller gå en lille, kort snusetur alene eller sammen med en anden hund. Ved leg deler vi hundene op efter alder, størrelse og behov.
Jeg taler også ind imellem om et hund/ejer-relevant TEMA i løbet af timen.
9 onsdage. PRIS: 990 kr.
(+ 135 kr. betales til gårdejer Lars 1. mødegang – i alt for leje af halfaciliteter til gårdejeren).

Holdstart april 2022:

Mere info til februar!
Alle hold ligger en hverdagsaften.

For alle hold hos Hund og Adfærd gælder i øvrigt:

  • Små hold på max 6-7 kursister på holdet.
    Mere tid til individuel træning og vejleding!
  • Jeg har ind imellem et hunde relevant tema midt i undervisningen. Eksempler kan være relationen mellem hund og ejer, aktivering, socialisering, hvalperelaterede temaer mv.

Om holdtræningen:

Mine hold kalder jeg for “Familiehunden”, da mit fokus netop er dette! En familiehund er i min verden et medlem af familien, som skal have et værdifuldt hundeliv med kærlighed, sjov og mentale udfordringer i hverdagen. Jeg brænder for at få hunden til at fungere i den enkelte families liv på en respektfuld og ligeværdig måde. En måde hvor hunden får så meget frihed som muligt, og hvor grænser sættes på en blid, venlig og tydelig måde.

Under holdtræningen arbejder vi på at styrke samarbejdet og opbygge den gode relation mellem dig og din hund. Du vil lære nogle forskellige almene træningsøvelser, som er en rigtig god inspiration til mental aktivering af enhver hund i dagligdagen. Samtidig kan øvelserne give din hund nogle gode basiskompetencer i dens hverdag som familiehund. Positiv hundetræning kan langt henne ad vejen være med til at forebygge adfærdsproblemer, da du gennem træningen opfylder hundens basale behov for aktivering, samtidig med at du opbygger et godt samarbejde med den. Når du går på et hold, kan du også styrke din hunds socialisering ift. artsfæller, hvilket er vigtigt for enhver hund.

Hovedformålet er altså på et hold at styrke samarbejdet med din hund samt opfylde dens behov for aktivering mentalt og socialt. Har hunden deciderede adfærdsproblemer, er der mulighed for at arbejde med disse gennem et hjemmebesøg eller evt. enetimer. Alvorlige adfærdsproblemer kan derfor ikke løses alene ved holdtræningen alene, da det kræver en mere dybdegående undersøgelse og behandling.

VIGTIG INFO:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner og hundeadfærdsterapeut: Lene Borggaard Kristiansen
Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller sms/tlf: 51 94 01 99.

TRÆNINGSPLADS VINTERHALVÅRET:
Hallevej 1, Grædstrup, 8740 Brædstrup – ved Bryrup.
7 km. vest for Brædstrup, 24 km. syd for Silkeborg, 24 km. nord-vest for Horsens, 14 km. fra Them.
Klik her for Krakkort.

FORSIKRINGER:
Udvidet ansvarsforsikring: hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring inden træningsstart. Denne forsikring dækker skader påført af hunden overfor en ikkesagesløs person som en træner ifm. træningen. Dette dækker den almindelige ansvarsforsikring normaltvis ikke. Jeg noterer første gang eller via mail på forhånd, om du selv har undersøgt, hvorvidt din forsikring dækker sådanne skader.
Fritids/ulykkesforsikring: Da jeg ikke hæfter for utilsigtede skader på deltagere og tilhørere på holdet, skal du selv være dækket af en fritids/ulykkesforsikring, når du kommer til hundetræningen.

VACCINATION: Hunden skal have en basis vaccination for at gå til hundetræning.

BETALING:
Bank: Nordea – Reg.: 2380 – Konto: 8975 969 488
Mobilepay: 87 543 – noter dit navn ved indbetalingen.

HUNDERACER: Alle lovlige racer er velkomne til at deltage i holdtræningen.

Billeder af træningsstedet ved Brædstrup:

Træningsplads ved Brædstrup – udeareal
Træningsplads ved Brædstrup – hallen

Referencer fra tidligere kunder:

”Jeg har flere gange deltaget i hundetræning hos Lene med mine to tæver, som ikke bryder sig om andre hunde. Lenes tilgang til at takle mit problem, har været super god, og begge hunde voksede med opgaven. Jeg har nu meget lettere ved at have dem med i byen, og jeg har fået nogle gode og alsidige redskaber til at aktivere mine hunde i dagligdagen på.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre at deltage i holdtræning hos Lene samt rådføre sig med hende, når adfærden driller”.
Karina Hartmann – Aut. Veterinærsygeplejerske

“Lene er utrolig velforberedt og grundig, når hun underviser. Hendes hold er små og hun evner at se- og give kyndig sparring til alle. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger”.
Ditte Maria Nors Jensen, Hammel