Healing og Telepati

Hund, hest, healing og telepati

– Gå dybere!

Kontakt: lene@hundogadfaerd.dk – online kontaktform: klik her

Føler du, at du har prøvet alt for at hjælpe dit dyr? Har du brug for en virkelig dybdegående hjælp til at komme videre? Er du parat til for alvor at forandre tingene?

Så er healing og telepati måske din vej videre!

Telepati og healing i én session

TELEPATI
Telepati handler om overførsel af tanker og følelser fra et individ til et andet. Eksempelvis mellem mennesker, hunde og heste. For dyrene og helt små børn er denne kommunikationsform helt naturlig.

Når jeg efter din tilladelse tager en nærværende og lyttende kontakt til dit dyr, kommer de første budskaber herfra. Det er kun de ting, som gør indtryk på dyret, der bliver overleveret via telepatien. Eksempler kan være ting fra dyrets hverdag, ting fra fortid og fremtid samt dine egne balancer og ubalancer, som på den ene eller den anden måde har betydning for dit dyrs psyke eller fysik. Der vil typisk være ting, som du straks genkender, men der kan også dukke ting op, som du skal have tid til at betænke. Under telepatien har du også mulighed for at stille konkrete spørgsmål til dit dyr, hvorefter jeg viderebringer det svar, som jeg får.

Telepatiske beskeder er altså typisk en blanding af personlige budskaber til dig samt ting, som dyret savner i sit liv, og der er efterfølgende op til dig at tage det ind og implantere ændringer, som kommer frem under sessionen.

HEALING

Jeg udfører sammen med telepatien Reiki Healing, og her lægger jeg rolige og nærværende hænder på dyret forskellige steder på kroppen. Hvis jeg fornemmer et behov, lægger jeg med din tilladelse nogle gange også hænderne på dig. Det kan give meget mening, hvis dyret fx påvirkes meget af en indre uro netop hos dig. Under healingen kan jeg sanse eventuelle områder med spændinger, energiblokeringer samt andre ubalancer som har gavn af at komme mere i harmoni. Healingen er kickstarteren til vores krops egen evne til selvhelbredelse.

SÅDAN FOREGÅR DET:

  1. Første kontakt: Over mail eller telefon har vi en kort dialog om problemet. Hvis du/I ønsker det, kan vi aftale en session i jeres hjem.
  2. Hjemmebesøget: Under sessionen (en time) er kun dyret, du og jeg tilstede. Jeg sanser ind på dyret og udfører herefter telepatien og healingen. Budskaber overbringer jeg til dig undervejs.
  3. Opfølgning: Du melder tilbage til mig efter nogle dage, hvordan dyret og dig selv har haft det efter sessionen. Her kan vi drøfte eventuelle opklarende spørgsmål også.

HUNDE – HVORNÅR KAN TELEPATI OG HEALING VÆRE GAVNLIGT:
Måske har du nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på. Det kan også være, din hund giver dig nogle udfordringer i hverdagen. Eksempler på dette kan være: uro, hyperaktiv adfærd, rastløshed, gøende eller pibende adfærd, alene hjemme problemer, afhængighed af dig, frygt, angst, hopper op af mennesker, trækker i linen, manglende energi, stresset energi samt mange andre slags udfordringer.

HESTE – HVORNÅR KAN TELEPATI OG HEALING VÆRE GAVNLIGT:
Måske vil du gerne vide, om din hest har det godt. Måske har du andre spørgsmål til din dyreven. Det kan også være, at hesten viser en adfærd, som du gerne vil forsøge at ændre på. Eksempler kan være: Uro på staldgangen, svær at sadle op, kaster rytteren af, manglende energi, stresset energi, afhængighed, usikkerhed, frygt, angst, stikker af samt meget mere.

Session med hest i stalden
Hjemmesession med hund

PARTERAPI FOR DYR OG EJER

Hunden ligner sin ejer! Ja – og det gælder også for heste og deres ejere!

Alle psykiske, adfærdsmæssige og fysiske ubalancer hos hunden eller hesten har stort set altid en eller anden forbindelse til det menneske, som står dem nærmest = dig som dyrets ejer.

Af psykiske/adfærdsmæssige udtryk hos dyret, vil det stort set altid være et billede på noget hos ejeren – positive som negative træk. Og dette uanset om du er bevidst om det eller ej. Så derfor: Vil du VIRKELIG problemerne til livs, så skal ændringen ske hos dig først. Et eksempel kan være uro hos hunden eller hesten, hvilket kan komme til udtryk på mange måder. Foregår der hos ejeren en indre uro, frustration eller sorg, så vil du til stadighed kunne se uroen hos dit dyr. Det er som hos små børn – når mor og far er rolige, bliver barnet også roligt.

Af fysiske udtryk kan vi på samme måde sige, at der i mange tilfælde er en forbindelse til dig som ejeren. Et klassisk eksempel er rytteren, som står skæv i bækkenet. Her kan vi i mange tilfælde også spore en skævhed/spænding hos hesten. Og dette kan gælde for mange andre fysiske ubalancer både hos hest samt hund – om vi er klar over det eller ej.

Så det giver i denne verden af telepati og healing så meget mening at heale både dyret og ejeren. Jeg tilbyder derfor pakkeløsninger, hvor både du og dit dyr modtager terapi og healing. I terapien til mennesker bruger jeg nogle gange sammen med Reiki Healing også Kranio-Sakral Terapi.

SÅDAN FOREGÅR PARTERAPI FOR DYR OG EJER

  1. Første kontakt: Over mail eller telefon har vi en kort dialog om problemet. Hvis du/I ønsker det, kan vi aftale en session i jeres hjem.
  2. Hjemmebesøget: Under sessionen er kun dyret, du og jeg tilstede. Jeg sanser ind på dyret og udfører herefter telepatien og healingen. Budskaber overbringer jeg til dig undervejs.
  3. Session(er) hos mig:Du kommer uden dyret her til min klinik (8765 Klovborg), hvor du modtager Reiki Healing og Kranio-Sakral Terapi. Det er individuelt, om du har behov for en eller flere gange.
  4. Opfølgning: Du melder tilbage til mig efter nogle dage, hvordan dyret og dig selv har haft det efter sessionerne. Her kan vi drøfte eventuelle opklarende spørgsmål også.
Session med hund i dit eget hjem
Terapi for ejeren i klinikken
Ved 8765 Klovborg

FJERNTELEPATI OG FJERNHEALING

Bor du langt væk, eller har du ikke mulighed for at møde fysisk af den ene eller den anden grund, tilbyder jeg også telepati og healing som fjernterapi. Tilgangen til at udføre telepatien er stort set det samme som i en fysisk session (se beskrivelse ovenfor). Healingsdelen foregår så over afstand, men effekten er det samme som ved et fysisk møde, da jeg i Reiki Healing hele tiden arbejder med energi, og det arbejder lige godt tæt på eller over afstand.

Vælger du en fjernsession, aftaler vi dato og tidspunkt over mail (eller telefon). Det er bedst at vælge et tidspunkt, hvor hunden er i nogenlunde ro – fx om aftenen. Herefter renskriver jeg den kommunikation, som jeg har haft med dyret og sender det skriftligt til dig.

PRISER: 550 kr./session. Se pakketilbud under “priser”.