Healing og Telepati

Holistisk hundeterapi

– Gå dybere og find ind til sagens kerne!

KONTAKT: lene@hundogadfaerd.dk – online kontaktform: klik her

Føler du, at du har prøvet alt for at hjælpe din hund? Har du brug for en virkelig dybdegående hjælp til at komme videre? Er du parat til for alvor at forandre tingene? Så er Holistisk hundeterapi din vej videre!

Holisme, telepati, healing og træning

HOLISTISK HUNDETERAPI:
Når jeg møder dig og din hund med en holistisk tilgang, ser jeg på helheden i og omkring hunden og dens liv. I et holistisk forløb møder og tilgår jeg jer samt jeres udfordringer både udefra og indefra. Det indebærer, at jeg benytter mig af flere forskellige vinkler i mit arbejde.
Nonverbal kommunikation (telepati) er et af redskaberne. Energiarbejde vha. healing, som kan tilføre mere energi, flow og balance i krop og sind er et andet. Og vælger du et forløb, hvor vi mødes flere gange, rådgiver og vejleder jeg også i adfærdstræning rettet mod jeres specifikke udfordringer. Med alle disse indsatser er chancen stor for at skabe den positive udvikling, som du søger.

TELEPATI:
Telepati er nonverbal kommunikation mellem to individer. For alle dyr er denne kommunikationsform helt naturlig, og telepati mellem menneske og hunde er også muligt.

Når jeg indgår i en nærværende og lyttende kontakt til din hund, kommer de første budskaber herfra. Det er kun de ting, som gør indtryk på hunden, der bliver overleveret via telepatien. Eksempler kan være ting fra hundens hverdag, ting fra fortid og fremtid samt dine egne balancer og ubalancer, som på den ene eller den anden måde har betydning for dit dyrs psyke eller fysik. Under telepatien har du også mulighed for at stille konkrete spørgsmål til din hund, hvorefter jeg viderebringer de svar, som jeg får.

Via telepatisk kommunikation kan du få svar på, hvorfor din hund viser den adfærd, som den gør, samt hvad der skal til for at ændre på det. Det kan handle om ting, som hunden savner, psykiske og/eller kropslige ubalancer hos hunden eller noget hos dig som påvirker hunden samt meget mere. Der er efterfølgende op til dig, via min hjælp, at implantere de ændringer, der skal til for at skabe den adfærdsmæssige/psykiske forandring, du ønsker.

HEALING:

Healing er energiarbejde, og via healing kan man få tilført mere energi, flow eller få balanceret nogle energier i kroppen eller sindet.

Jeg udfører sammen med telepatien Reiki Healing, og her lægger jeg rolige og nærværende hænder på hunden forskellige steder på kroppen. Hvis jeg fornemmer et behov, lægger jeg med din tilladelse nogle gange også hænderne på dig. Her ligger du på en briks eller sidder på en stol. Det kan give meget mening, hvis dyret eksempelvis påvirkes meget af en indre uro netop hos dig. Under healingen kan jeg fx fornemme områder med spændinger, energiblokeringer samt andre ubalancer som har gavn af at komme mere i harmoni. Healingen er grundlæggende kickstarteren til vores krops egen evne til legemlig og psykisk selvhelbredelse.

SÅDAN FOREGÅR DET, NÅR DU ØNSKER EN SESSION ELLER ET FORLØB:

  1. Første kontakt: Over mail eller telefon har vi uforpligtende en kort dialog om problemet. Hvis du/I ønsker det, aftaler vi en session.
  2. Mødet (hos mig eller dig): Under sessionen (60-75 minutter) er kun hunden, du og jeg tilstede. Jeg sanser ind på din hund og udfører herefter telepatien og healingen. I et forløb berører vi også adfærdsrådgivning samt træning.
  3. Opfølgning: Foregår i form af flere sessioner eller blot via mail/tlf.
    Pakketilbud: Af og til vil mere end ét besøg være gavnligt, når du virkelig vil forandre tingene. Se pakketilbud under “priser”.

HVORNÅR KAN TELEPATI OG HEALING VÆRE GAVNLIGT:
Måske har du nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på. Det kan også være, din hund giver dig nogle udfordringer i hverdagen. Eksempler på dette kan være: uro, hyperaktiv adfærd, rastløshed, gøende eller pibende adfærd, alene hjemme problemer, afhængighed af dig, frygt, angst, hopper op af mennesker, trækker i linen, manglende energi, stresset energi samt mange andre slags udfordringer.

Hjemmesession med hund
Holistisk session i mit terapilokale

Terapi for hund og ejer

Vil man sin hunds adfærdsmæssige problemer til livs, må man nogle gange også se på sig selv. Hunde spejler nemlig ofte flere af ejerens bevidste og ubevidste sider. Og det kan ofte være svært selv at få øje på.

Derfor kan en “Holistisk pakke” (se under priser) ofte være en god ide.

Alle psykiske, adfærdsmæssige og fysiske ubalancer hos hunden har tit og ofte en eller anden forbindelse til det menneske, som står den nærmest = dig som dyrets ejer.

Af psykiske/adfærdsmæssige udtryk hos hunden, vil det altså i mange tilfælde helt eller delvist være et billede på noget hos dig. Og dette uanset om du er bevidst om det eller ej. Så derfor: Vil du VIRKELIG i dybden med problemerne, så skal ændringerne også ske hos dig. Et eksempel kan være uro hos hunden, hvilket kan komme til udtryk på mange måder. Foregår der hos ejeren en eller anden indre uro, kamp, frustration mv., så vil du til stadighed kunne se uroen hos dit dyr komme til udtryk på den ene eller den anden måde. Vi kan desuden hyppigt sige det samme i forhold til spejlinger, når det kommer til fysiske ubalancer.

Med vores viden om hvordan menneske og hund påvirker hinanden, giver det i denne verden af telepati og healing så meget mening at heale både dyret og ejeren. Jeg tilbyder derfor pakkeløsninger, hvor både du og dit dyr modtager terapi og healing, hvis dette er nødvendigt. I terapien til mennesker bruger jeg nogle gange sammen med Reiki Healing også Kranio-Sakral Terapi.

Healing af hund i mit terapilokale
Reiki Healing for hundeejeren
Healing af hund

Priser

PRISER: 650 kr./session. Se pakketilbud under “priser”.

RABAT FOR SÆRLIGT TRÆNGENDE
Min vision er at sprede spiritualitet og åndelig indsigt til så mange som muligt. Dertil ønsker jeg, at så mange som muligt skal have adgang til at modtage healing, når de har brug for det. Jeg yder derfor 50 % rabat på sessioner med Telepati og Reiki Healing for klienter, som ikke kan betale den fulde pris.

Jeg tager løbende et begrænset antal kunder ind på denne ordning, så ansøg kun om det, hvis du virkelig har behov, og ikke har mulighed for at betale den fulde pris. Hvis du ønsker at ansøge om rabatten, skal du skrive en mail til mig, hvor du kort beskriver dine udfordringer med din hund, hvad du forventer at terapien og din baggrund for at ansøge om rabatten.

Der kan kun ansøges om rabat på Telepati / Reiki Healing sessioner.
Skriv til lene@hundogadfaerd.dk

Holistisk hundehold start 5/10

Foregår kl. 10.00 ved 8654 Bryrup

Samarbejde, samhørighed og socialisering – alle aldre!

1 LEDIG PLADS

På dette holistiske hold har vi fokus på grundlæggende samarbejdsfærdigheder mellem dig og din hund. Dertil er oplevelsen af nærvær med din hund også vigtigt. Samt at målet altid må være samhørighed og ikke blot et flot træningsresultat. Vi kommer også omkring det sociale både ift. mennesker og andre hunde. Holdet har en holistisk tilgang, da vi ikke kun har fokus på træningsdelen men bla . også runder betydningen af ejerens nærvær, hundens følelsesmæssige tilstand samt andre betydningsfulde vinkler i hundens liv.

INDHOLD:
– OPLÆG om et hund-ejer relevant TEMA. Det kan være indlæring, socialisering, signaler, intuitiv kontakt, aktivering, hunden som familiemedlem og lignende. Dette foregår i hallen eller udenfor, mens hundene venter i bilen ca. 30 minutter. Kort fællesMEDITATION hver gang: Dette kan hjælpe dig med at komme mere tilstede i nuet og være mere nærværende sammen med din hund. Jeg supplerer evt. ind imellem med et par simple Qi gong øvelser, som understøtter din indre ro.
– PRAKTISK TRÆNING af øvelser som kan være: Grundøvelser, kontakt, indkald, lineføringsøvelser, blive, socialiseringsøvelser mv.
– SOCIALISERING: Socialisering omhandler både fysiske møder med andre hunde samt socialisering i line på afstand.

Alle hunde uanset erfaring/niveau er velkomne. øvelserne vil være grundlæggende – men du bliver udfordret på dit niveau. Vi er max 4-7 deltagere, så der er god tid til hver enkelt af jer.
Foregår ved 8654 Bryrup.
9 onsdage 1,15 t. PRIS: 1350 kr.
(+ 165 kr. betales til gårdejer 1. gang (IKKE til mig) – i alt for leje af sted).Udtalelser fra kunder:

Lene snakkede med min hund, da jeg var i tvivl om, hvorvidt hun havde ondt. Jeg var helt blæst bagover, hvor spot on hun ramte, og hvor meget jeg kunne genkende. Også ift. ting jeg ikke havde tænkt over men som i virkeligheden var fuldstændig hende. Der er masser, jeg selv skal se på, og Lenes læsning af min hund var en kæmpe hjælp. Lene lavede også en healing, og min hund har været stille om natten efter det. Jeg vil gerne anbefale Lene, da hun er ærlig, kærlig og ægte interesseret i andre mennesker og dyr, og laver godt kvalitets arbejde.
Mig og Asla siger mange tak.
Josephine Louise Larsen

Jeg kan varmt anbefale Lene til al træning, vejledning, råd og kommunikation med dyr. Da min skotsk terrier var hvalp, gik vi til træning i flere sæsoner hos Lene med de mest fantastiske resultater. Aldrig har vi haft så dejlig, nem og lydig en hund. Da vi på et tidspunkt fik brug for at få skruet ned for skottens overstrømmende glæde, når der kom gæster, kom Lene hjem til os og gav en uhyre enkel vejledning og øvelse, som hurtigt fik sat skik på den seance. Og med hensyn til dyrekommunikation, så kan jeg slet ikke sige Lene tak nok for det, hun lærte mig. Det har været rørende, hjertevarmt og ubeskriveligt at tage i brug.
Kisten Breindahl

Jeg har fået en telepatisession med min skønne hund, Rosa. Rosa havde ændret adfærd og i den forbindelse, var vi til dyrelæge. 
Det var virkelig vigtigt at sikre mig, at Rosa ikke havde ondt, og at jeg ikke var egoistisk i de valg jeg træf omkring hende. 
Her fik jeg gennem Lene, hvad  føltes som den dejligste samtale med Rosa. Det gav mig så mange svar, men vigtigst af alt så gav det mig ro. Ikke fordi det var alt det jeg ønskede, at høre, men fordi jeg vidste, at det kom fra hjertet af min bedste ven.

Henriette